Wat kan ik doen?

Afhankelijk van de vraagstelling, kan ik je op een aantal manieren bij staan. Bij het verkennen van nieuwe wegen of het duidelijker herkennen van je eigen pad of simpelweg bij het achterhalen van achtergronden van een probleem.

Assessment
Waar sta je nu, waar ben je sterk in, wat mag verder ontwikkeld worden, waar ligt nog onontgonnen gebied? Welke problemen of uitdagingen zie je, wat kun je daar mee? waar zitten je blindspots, ja echt, we hebben ze allemaal. Ondersteund door een aantal goede testen en andere tools krijgen we dit helder.

Training
Aanvullen van kennis op gebieden van communicatie, conflicthantering, presenteren, stakeholder management, etc. toegespitst op jouw behoefte en op maat. Door het bieden van mogelijkheden om het geleerde in de praktijk te brengen.

Coaching
On-the-job en to the point. Als je precies weet waar je vastloopt of juist nog geen idee hebt waar het fout gaat kan ik je helpen als klankbord, spiegel en tweede geweten. Ook als steun in de rug bij het ontwikkelen of leren van nieuwe vaardigheden of nieuwe verantwoordelijkheden bijvoorbeeld.

Ervaring en onderzoek leert dat we nieuwe dingen opnemen door ze een aantal keren te doen met goede ondersteuning en feedback en tijd voor zelfreflectie.
Het meeste effect mag je verwachten van een traject waarin alle drie aspecten, van assessment tot coaching worden meegenomen.